Winter Jumps I 2017

Yhteenveto

Nimi:Mika Luopajärvi

Missä:Sokeritehdas Vaasa

Tulokset:http://rc10.fi/index.php?topic=102565.0

Winter Jumps kauden avauskilpailu saatiin ajettua Sokeritehtaan krossiradalla 11.-12.11.2017. Kilpailun järjestelyt sujuivat mainiosti "nuorisoketjun" voimin vanhempien harrastajien ollessa kiinni työkiireissä, iso kiitos kaikille kilpailun valmisteluun ja läpiviemiseen osallistuneille!

Kilpailussa ajettiin M2-10 ja M4-10 luokat joista varsinkin takavedossa oli kattava vaasalaisedustus. Mukana oli seuran kärkikuljettajien Mikon ja Oskarin lisäksi vanhoja konkareita Immu ja Max, nuorisoketjua Kristian, Jani, Veikka ja Topias. Lisäksi lauteille kiipesivät Jussi, Urmas ja Jarno eli kotikisassa 80 kuljettajan joukossa hienosti omia kuljettajia!

Lauantain M2-10 kisassa parasta vauhtia piti Oskari ajamalla A-Finaalissa kolmanneksi jota voidaan pitää loistavana suorituksena sillä finaali oli kovatasoinen ja Oskun harjoittelu on jäänyt armeijan takia minimiin. Muita vaasalaisia A-finalisteja olivat Mikko sijalla 5. ja Immu sijalla 8. B-finaalissa vaasan värejä edusti Max (joo, luokitellaan jo ex-hesalaiseksi (leveä virnistys)) ajamalla finaalin kolmanneksi. C-finaalista löytyi hienosti nuorisoketjun Jani sijalta 3. ja Kristian sijalta 7. LIsää vaasalaisia löytyi D-finaalin sijoilta 2. , 3. ja 4. Jussin, Veikan ja Urmaksen toimesta. E-finaalin vaasalaisedustuksesta vastasi Topias joka suoriutui mainiosti ensimmäisestä oikeasta kilpailustaan!

Sunnuntaina ajettiin M4-10 kisa ja mukana oli valtaosa lauantaina takavedossa kilpaileista kuljettajista. Parasta vauhtia oman seuran kuljettajista piti Mikko A-finaalin 4. sijalla. B-finaalissa voiton vei Max, kolmanneksi kurvaili Immu ja lomakuljetukseen kiirehtinyt Osku otti 10 sijan. C-finaalissa koettiin lisää vaasalaismenestystä kun Kristian otti mahtavan finaalivoiton, Jarnon ajaessa 6. ja Jani 8. sijalle. 

Kokonaisuutena hienosti onnistunut WJ-kauden avaus Vaasan UA:lle niin järjestelyiden kuin kilpailumenestyksenkin suhteen. Seuraavan kerran WJ-pisteitä metsästään 2.-3.12. Helsingin Hakkilassa.