RC-TALVISARJA SAAPUU VAASAAN

Vaasan UA järjestää tulevana viikonloppuna radio-ohjattavien sähkökrossiautojen talvisarjan osakilpailun. Osanottajamäärältään Suomen suurimmaksi radio-ohjattavien autojen kilpasarjaksi muodostuneen Winterjumps-sarjan osakilpailu ajetaan Vaasassa ensi viikonloppuna 14-15.3. Sarja tuo Vaasaan Suomen parhaita RC - kuljettajia ja mukana on myös VUA:n omia kuljettajia junnuista lähtien.  Vaskiluodossa entisen Vaasan Sokerin tehdastiloissa sijaitseva VUA:n sisärata isännöi jo viidettä vuotta perättäin sarjan osakilpailua.

Radio-ohjattavien autojen 1/10-sähköcrossiluokkien WinterJumps ajetaan kahden päivän aikana kahdessa eri luokassa, takavetoisilla sekä nelivetoisilla ajokeilla. Sarjamestaruudesta ajetaan viidessä eri osakilpailussa  eri puolella Suomea.  Vaasan osakilpailu on kauden neljäs.

Kisat alkavat lauantaina ja sunnuntaina noin klo 10:30 alkuerillä ja finaalit ajetaan noin klo 15:00-18:0. Yleisöllä on vapaa pääsy radalle koko päivän ajan.

VUA:n sisärata löytyy osoitteesta Frilundintie 2, Vaasa. Opastus perille alkaa Reininkadulta hieman ennen sataman porttia. Radalla on kaikille avoin kahvio missä pankki/luottokortti käy maksuvälineenä.

Tervetuloa Sokerin RC-radalle tutustumaan lajiin!

Sähköcrossin Winterjumps-osakilpailu


Juha Mäki

Tiedottaja

juha.maki@veo.fi

0400-477930


Lisätietoa:

https://www.facebook.com/vaasanua

https://www.facebook.com/pg/WinterJumpsRCSeries/posts/?ref=page_internal