RC SISÄKAUSI ALKAA SOKERITEHTAALLA

RC-autojen ulkokausi on päättynyt ja toiminta siirtyy tämän viikonlopun aikana Sokeritehtaan 3. kerroksessa sijaitsevalle sisäradalle.


Ohjelmassa tulee jatkumaan kerhoillat joissa lajista kiinnostuneilla on mahdollisuus kokeilla 1:10-luokan krossiautoa ja tutustua sen kautta lajiin. Paikalla on myös lajia pidempää harrastaneita joilta saa lisää tietoa ja vinkkejä lajin aloittamiseksi. Kerhoillat alkaa 24.10. klo 18 ja jatkuu koko talvikauden ajan.

Jo legendaariseksi muodostunut VUA:n Talvisarja alkaa keskiviikkona 18.10. klo 18.00. Sarjassa ajetaan viikottain kilpailu tarvittavissa luokissa, tyypillisesti M2-10, M4-10 ja "stanut". Ajatuksena on myös aktivoida tälle talvelle SC- eli Corri-autot eli kaikki innolla mukaan kisaamaan, tämä on loistava mahdollisuus päästä harjoittelemaan kisatoimintaa ennen WinterJumps-kauden aloittamista!

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat harrastajat, SOKERILLA nähdään!